Mindre entreprenader


TKBM Entreprenad AB utför arbeten inom mark- och anläggningssektorn, mestadels inom StorStockholm och Mälardalen med omnejd. Allt från större utförandentreprenader till mindre totalentreprenader. Inget jobb är för litet eller stort för oss. Vi har egen kapacitet att både räkna och reglera mängdreglerade arbeten efter ex AMA, EBR och SKA koder.

Alltid med kunden i fokus


Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och är idag en respekterad och välrenommerad entreprenad med många nöjda, och därmed återkommande kunder. För oss är det en självklarhet att ge bästa tänkbara service till våra kunder i kombination med att seriöst beakta faktorerna kvalitet och miljö.

Kanalisationsarbeten


Vår affärsidé är att inom ett och samma företag kunna erbjuda maskintjänster som hjälper kunderna att utföra ett brett utbud av tjänster inom åkeriverksamhet, markarbeten, vatten och avloppsarbeten, sprängning, schakt- och grundarbeten, renhållning, rivning och mycket mer. Maskinparken består av olika entreprenadmaskiner såsom hjul- och bandgrävmaskiner, teleskopmaskiner, hjullastare samt entreprenadmaskiner i olika storlekar.

Alltid med högsta kvalitet


TKBM Entreprenad AB är stolt medlem i branschorganisationen Maskinentreprenörerna och följer Maskinföraravtalet. Vi är kollektivanslutna samt följer branschens riktlinjer inom miljö, säkerhet och teknik. Bolaget innehar erforderliga entreprenad- och ansvarsförsäkringar, samt har stabil ekonomi och F-skattsedel. Vi är även registrerade hos elsäkerhetsverket för att utföra kabelförläggning och har egenkontrollprogram.