Entreprenad


TKBM Entreprenad AB har arbeten inom mark- och anläggningssektorn, mestadels inom StorStockholm och Mälardalen med omnejd. Vi har arbeten olika typer av arbeten, allt från strörre utförandentreprenader till mindre totalentreprenader.

Beroende på projekt arbetar vi även i hela Sverige, så kontakta oss gärna för ett framtida samarbete. Inget jobb är för litet eller stort för oss.

Alltid med kunden i fokus


Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och är idag en respekterad och välrenommerad entreprenad med många nöjda, och därmed återkommande kunder. För oss är det en självklarhet att ge bästa tänkbara service till våra kunder i kombination med att seriöst beakta faktorerna kvalitet och miljö.

Maskintjänster


Vår affärsidé är att inom ett och samma företag kunna erbjuda maskintjänster som hjälper kunderna att utföra ett brett utbud av tjänster inom åkeriverksamhet, markarbeten, vatten och avloppsarbeten, sprängning, schakt- och grundarbeten, renhållning, rivning och mycket mer. Maskinparken består av olika entreprenadmaskiner såsom hjul- och bandgrävmaskiner, teleskopmaskiner, hjullastare samt entreprenadmaskiner i olika storlekar.

Alltid med högsta kvalitet


TKBM Entreprenad AB är medlem i branschorganisationen Maskinentreprenörerna, ME. Vi är kollektivanslutna samt följer branschens riktlinjer inom miljö, säkerhet och teknik. Bolaget innehar erforderliga entreprenad- och ansvarsförsäkringar, samt har stabil ekonomi och F-skattsedel.